Welkom op mijn web pagina's.

Dit is de index van mijn web pages. Hierbeneden is
een opsomming van mijn web pagina's met een
korte beschrijving.Commodore Info Page:
Op deze pagina kan je mijn Commodore verzameling vinden. Een paar voorbeelden zijn: KIM-1, CBM, PET, VIC-20, C64, C128, C16, C116, Plus/4, Amiga, PC, C64DTV, MAX machine, VIC-1001, C65, De gouden C64, diskdrives, datassettes, monitors, printers, joysticks, cartridges, software, artikelen, handleidingen en nog veel meer.
Commodore News Page:
Op deze pagina kan je nieuws items vinden die gerelateerd zijn aan Commodore. Elke week zijn er nieuwe nieuws artikelen. De artikelen kunne per categorie worden bekeken en er is een zoek functie beschikbaar.
Commodore Puzzle Page:
Je kan je zelf testen of je alles weet over dit legendarische computer merk. Elke maand is er een nieuwe set foto's. De foto's zijn genomen van een Commodore item of een item wat gebruikt kan worden met een Commodore. Ook is er een scherm afdruk van een spel.
Commodore Link Page:
Op deze pagina kan je links vinden van andere pagina's die gerelateerd zijn aan Commodore. De links zijn geïndexeerd op categorie.
Commodore Events Page:
Op deze pagina kan je evenementen vinden die gerelateerd zijn aan Commodore.
Baja Bug Page:
Op deze pagina kan je mijn Baja-kever zien.
On-line rekenmachine:
Dit is een online rekenmachine. De rekenmachine kan optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen. Ook kan kwadraat, wortel en modulo worden berekend. Invoer en uitkomst mag zijn: binair, octaal, decimaal of hexadecimaal.
Diwaterstofmonoxide.nl
Informatie over Diwaterstofmonoxide, h2o of water.