RetroGamerNation - Space Moguls
RetroGamerNation heeft een video gemaakt over het spel Space Moguls voor de Commodore C64. Dit spel wordt binnenkort door Protovision uitgebracht.
Tower of Rubble 64 - C64
Tower of Rubble 64 is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld Tomxx (code & grafisch) en Gaetano Chiummo (muziek). Het spel behaalde de eerste plaats in de Mixed Game Competition tijdens RetroKomp 2018.
The Third Planet From Altair - C64
The Third Planet From Altair is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is een tekst spel en is ontwikkeld door Six (code) en Grass (grafisch).
Hall of Light
Een update voor de Hall of Light web pagina: Cloud Kingdoms, Scorpio, Zool 2, Caesar, Virocop / Virus Alert, Monkey Business, Gravity Force, Antony Crowther, Ben Daglish, Agent Czesio, Catch 'Em, Goal! / 90 Minutes, Kid Chaos / Cosmic Kitten, Worlds At War: Conflict In The Cosmos, Ruff 'n' Tumble, Jimmy White's 'Whirlwind' Snooker, James Pond 2: Codename RoboCod, Beastlord, Mighty Nerd vs The Supervillains, Traders, Sub Trade: Return To Irata en Turrican.
Mad Race - C64
Mad Race is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Laddh (code & grafisch), Baron Ashler (muziek), Almighty God (grafisch), Bieno64 en Rulas International (help).
Knight Lore - C64
Knight Lore is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Emu (code), Saul Cross (muziek) en STE'86 (grafisch).
WHDLoad
WHDLoad maakt het mogelijk om Amiga diskette spelletjes vanaf je harde schijf te spelen. Nieuw: Starflight (Electronic Arts), Guardian (Acid Software), Spacewrecked (Gremlin), Laterna Magica (Surprise! Productions), Vengeance of Excalibur (Virgin) en Spirit of Excalibur (Virgin). Geactualiseerd: Space Ace (Ready Soft), Space Ace (Ready Soft), Desert Dream (Kefrens), King's Bounty (New World Computing), Vengeance of Excalibur (Virgin), Spirit of Excalibur (Virgin), Omnicron Conspiracy (Image Works), Hammerfist (Vivid Image), Gem'X (Demonware/Kaiko) en Akira (ICE).
UUUU - XeO3 - Plus/4
Er zijn spellen voor de Commodore C16 en Plus/4 die nooit zijn uitgebracht. Deze spellen vallen in de categorie "Unearthed / Unseen / Unfinished / Unreleased" oftewel UUUU. Deze keer het spel XeO3 van Mike Dailly in samenwerking met Luca.
Barriers - C64
Barriers is een spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Andrea Rosa (code), Richard (muziek) en Flavioweb (linking). In het spel moet je met je ruimteschip door bewegende barrières manoeuvreren.
Street Defender V1.5 - VR64
Street Defender is een nieuw VR spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Jim_64 (code & grafisch) en Nico Clone (muziek). Het spel kan gespeeld worden met de VR64.
Scuttlebutt - C64
Scuttlebutt is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Karl Hörnell en is een conversie van een Sinclair Spectrum spel. In het spel moet je vechten tegen reten en poep.
The Games-Coffer
Op de "Games Coffer" web pagina kan je spelletjes, demo's, animaties, dia-shows, diskette magazines, historie, FAQ, emulators, beschrijvingen en advertentie scans vinden. Deze maand toegevoegd: Asgards Cheat Disk 1, Cheat Disk 12, Cheat Mode Rev C, Mega Cheat V3.0 en Phoenix Solution Disk 1.
Innuh's pyramid - VIC20
Innuh's pyramid is een nieuw spel voor de Commodore VIC20. Het spel is ontwikkeld door A. Torrelli, M. Severi en D. Bucci. In dit tekst adventure moet je de verborgen schatten vinden in de piramide van Innuh.

Innuh's pyramid - Plus/4
Kikstart - VIC20
Victragic heeft een nieuw spel ontwikkeld voor de Commodore VIC20. In het spel rij je met je motorfiets over allerlei obstakels. Je kan extra punten verdienen door de ballonnen lek te prikken.
Shadow Switcher - C64
ZeHa heeft een nieuw spel ontwikkeld voor de Commodore C64. Het spel Shadow Switcher is een platform spel met 40 levels. Je moet alle ringen verzamelen en de uitgang vinden. Er is ook een level editor voor het spel beschikbaar.
Cavern Explorer - VIC20
DarwinNE heeft een nieuw spel ontwikkeld voor de Commodore VIC20. In het spel vlieg je met een ruimteschip door de grotten op planeet Zorf. Je moet de ringen verzamelen en het dodelijke slijm vermijden.
GridIron - Plus/4
GridIron is een nieuw spel voor de Commodore 16 & Plus/4. Het spel is gemaakt door Stinaris, en het is een actie spel met 10 niveaus. In het spel moet je tokens verzamelen en de vijandige ruimteschepen vermijden.
Tenno - C64
Tenno is een nieuw spel ontwikkeld door Matthias Auer en Florian Auer. Het spel is een strategie game en is een verbeterde versie van het spel Kaiser. Het spel heeft ook een multi-speler modus voor 6 mensen.
XXV - C64
XXV is een nieuw spel voor de Commodore C64, ontwikkeld door Viza (code & grafisch) en NecroPolo (muziek). Het spel behaalde de vierde plaats in de Mixed Game Competition tijdens Function 2018.
Paranoids - C64
Paranoids is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Laddh & Rulas International (code), Baron Ashler & Magnar Harestad (muziek), Almighty God & Rulas International (grafisch) en Bieno64 (test).
Alien Invasion - VIC20
DarwinNE heeft een nieuw spel uitgebracht voor de Commodore VIC20. Het spel Alien Invasion is een Arcade spel, en kan gespeeld worden op een niet uitgebreide VIC20, PAL of NTSC.
Tomcat +4 World Special Edition 2010
Het spel Tomcat is een verbeterde versie voor de Commodore Plus/4. De verbeteringen zijn: 2 extra levels, een titel afbeelding en muziek van Luca/FIRE.
Sets - AROS
Sets is een nieuw spel voor AROS, ontwikkeld door David Ashley. Het spel is een puzzel spel waarin je sets van kaarten moet vinden.
WHDLoad
WHDLoad maakt het mogelijk om Amiga diskette spelletjes vanaf je harde schijf te spelen. Geactualiseerd: Maniac Mansion (Lucasfilm Games), Dance Diverse Vol.1 (Majic 12), Captain Fizz (Psygnosis), Atomix (Thalion), Fright Night (Microdeal), Street Rod 2 (California Dreams), Street Rod (California Dreams) en Alien Breed (Team 17).
Zilspleef - C64
Zilspleef is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Mo Dernart / PlayOrbit en de muziek is van Richard Bayliss. In het spel moet je je bubbel veilig door het labyrint loodsen.
Minskies Furballs - Amiga
BigBox Gaming is een Kickstarter campagne gestart voor het maken van nieuwe spellen voor de Amiga met een CDROM (CDTV & CD32). Het eerste spel wordt het puzzel spel Minskies Furballs.
Runner - VIC20
Runner is een nieuw spel voor de Commodore VIC20. Het spel is ontwikkeld door Rainer Kappler en kan gespeeld worden op een niet uitgebreide VIC20. In he spel moet je het einde van de weg bereiken en de obstakels vermijden.
SEUCK Compo 2018
De resultaten van de SEUCK Compo 2018:
1. Valkyrie 3 - Eleanor Burns
2. Dream World - Gaetano Chiummo
3. Battle in the Woods - VOX VG
SdlZombies - AROS
SdlZombies is een nieuw spel voor AROS. Het spel is ontwikkeld door Philippe Brochard. In het spel met je proberen om de zombie pinguïns in de gaten te laten vallen.
Running out of RAM - C64
Running out of RAM is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is geschreven in Basic door Hamrath. In het spel moet je in 21 dagen een programma schrijven voor een Video Cassette database.
Rent-A-Cop Reloaded - C64
Rent-A-Cop Reloaded is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Achim (code & grafisch), STE'86 (grafisch) en Goto80 (muziek). Het spel werd uitgebracht tijdens Mayday! Air Base Conference II.
Snakesss & Laddders - VIC20
Snakesss & Laddders is een nieuw spel voor de Commodore VIC20. Het spel is gemaakt door vicist en is een puzzel spel geschreven in Basic. Je hebt een 8 KByte RAM uitbreiding nodig om het spel te spelen.
Phantom of the Blasteroids - C64
Phantom of the Blasteroids is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door wertstahl (code & muziek) en celticdesign (grafisch). Het spel werd uitgebracht tijdens Datastorm 2018.
Blaster game - VIC20
Dit is een kleine vooruitblik op een nieuw schiet spel voor de Commodore VIC20.
The Games-Coffer
Op de "Games Coffer" web pagina kan je spelletjes, demo's, animaties, dia-shows, diskette magazines, historie, FAQ, emulators, beschrijvingen en advertentie scans vinden. Deze maand toegevoegd: Mattix, Mystery 2144AD, Spacewalker, Telekommando 2 (DE) en The Talisman.
Boray Gammon - C64
Boray heeft een nieuw spel uitgebracht voor de Commodore C64. Met het spel Boray Gammon kan je backgammon spelen tegen de computer of met twee personen.
WHDLoad
WHDLoad maakt het mogelijk om Amiga diskette spelletjes vanaf je harde schijf te spelen. Nieuw: Cuzco (Oxygene). Geactualiseerd: Alien Breed (Team 17), Zombie Apocalypse 2 (Vision Software), Worms - The Director's Cut (Team 17) , Gates Of Dawn (reLINE),Gloom demo (Black Magic), Max Rally (Fortress), WatchTower (OTM/Cyberarts), Wizkid (Sensible Software), Cannon Fodder (Sensible Software), The Immortal (Electronic Arts), Bubble And Squeak (Audiogenic) en Leisure Suit Larry 5 (Sierra).
Thinker 2018 - C64
Thinker 2018 is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is een puzzel spel en is gemaakt door Matteo Angelini. De muziek voor het spel is gemaakt door Richard Bayliss.
Knight Fight - C64
Knight Fight is een nieuw spel voor de Commodore C64, gemaakt door Christian Siege. In dit Basic spel moet je vechten tegen een kwade ridder.
Exit Plan Z II EX - VIC20
Exit Plan Z II EX is een nieuw spel voor de Commodore VIC20. Het spel is ontwikkeld door R'zo. In het spel moet je de zombies ontwijken, de sleutel pakken en daarna naar de naar de deur lopen om naar een volgend level te gaan.
SEUCK competition 2018
Je kan nu stemmen op je favoriete spel in de SEUCK wedstrijd 2018. De spellen zijn: The Last Hugger, Atom Heart, Valkyrie 3, Electric Warrior, Moon Over Afghanistan, Algol, Dream World, Panzer Patty's Pink Tank Adventure, Ceti 21 en Battle in the Woods.
C64 - Monopoly
Daniel England werkt aan een nieuw spel voor de Commodore C64. Hij werkt aan het spel Monopoly en hij kan wel wat hulp gebruiken om het spel te testen.
CETI 21 - C64
CETI 21 is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is een van de deelnemers aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door Richard. In het spel moet je met je Ultrax 18 drones de mainframe computer van de vijand vernietigen.
Panzer Patty's Pink Tank Adventure - C64
Panzer Patty's Pink Tank Adventure is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is een van de deelnemers aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door Alf Yngve. In het spel moet je met je roze tank de vijand verslaan.
Battle in the Woods - C64
Battle in the Woods is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is één van de deelnemers aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door VOX VG. In het spel moet je een betovering van een kwaadaardige tovenaar verbreken.
Dreamworld - C64
Dreamworld is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is de zesde deelnemer aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door Gaetano Chiummo. In het spel moet je al het speelgoed verzamelen.
Xump - The Final Run - AROS
Xump - The Final Run is een simpel multi-platform puzzel spel dat is ontwikkeld door Retroguru. In het spel moet je Holger helpen om verlaten ruimtevelden op te ruimen.
Worthy - Amiga
Worthy is een nieuw OCS spel voor de Amiga. In het spel moet je telkens het juiste aantal diamanten verzamelen en het hart van het meisje veroveren.
Escape - VIC20
Escape is een nieuw spel voor de Commodore VIC20, gemaakt door Rainer Kappler. In het spel moet je ontsnappen, maar je mag niet tegen de wanden of een vijandig ruimte schip botsen.
Algol - C64
Algol is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is de zesde deelnemer aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door Mo en de muziek is van Richard. In het spel moet je de planeet van Eden vernietigen.