SEUCK competition 2018
Je kan nu stemmen op je favoriete spel in de SEUCK wedstrijd 2018. De spellen zijn: The Last Hugger, Atom Heart, Valkyrie 3, Electric Warrior, Moon Over Afghanistan, Algol, Dream World, Panzer Patty's Pink Tank Adventure, Ceti 21 en Battle in the Woods.
C64 - Monopoly
Daniel England werkt aan een nieuw spel voor de Commodore C64. Hij werkt aan het spel Monopoly en hij kan wel wat hulp gebruiken om het spel te testen.
CETI 21 - C64
CETI 21 is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is een van de deelnemers aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door Richard. In het spel moet je met je Ultrax 18 drones de mainframe computer van de vijand vernietigen.
Panzer Patty's Pink Tank Adventure - C64
Panzer Patty's Pink Tank Adventure is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is een van de deelnemers aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door Alf Yngve. In het spel moet je met je roze tank de vijand verslaan.
Battle in the Woods - C64
Battle in the Woods is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is één van de deelnemers aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door VOX VG. In het spel moet je een betovering van een kwaadaardige tovenaar verbreken.
Dreamworld - C64
Dreamworld is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is de zesde deelnemer aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door Gaetano Chiummo. In het spel moet je al het speelgoed verzamelen.
Xump - The Final Run - AROS
Xump - The Final Run is een simpel multi-platform puzzel spel dat is ontwikkeld door Retroguru. In het spel moet je Holger helpen om verlaten ruimtevelden op te ruimen.
Worthy - Amiga
Worthy is een nieuw OCS spel voor de Amiga. In het spel moet je telkens het juiste aantal diamanten verzamelen en het hart van het meisje veroveren.
Escape - VIC20
Escape is een nieuw spel voor de Commodore VIC20, gemaakt door Rainer Kappler. In het spel moet je ontsnappen, maar je mag niet tegen de wanden of een vijandig ruimte schip botsen.
Algol - C64
Algol is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is de zesde deelnemer aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door Mo en de muziek is van Richard. In het spel moet je de planeet van Eden vernietigen.
Missile Blasta - Remastered v2 - C64
Richard heeft een nieuw spel uitgebracht voor de Commodore C64. Hij heeft ook een blog geschreven hoe hij het programma heeft geprogrammeerd.
The Walking Death - C64
The Walking Death is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Ray (code), Akio Tenshi & PCH (muziek), Akio Tenshi (grafisch), Comos (linking) en Sillicon (help).

Nog een Commodore C64 spel van Ray, Akio Tenshi, PCH, Comos en Sillicon: Schlimeisch Mania II.
Alco-Copter - Amiga
Alco-Copter is een nieuw spel voor de Amiga. Het spel is een platform spel is ontwikkeld door Alpha One (code & grafisch), Chipmunk (grafisch), Musashi9 (grafisch) en hukka (muziek).
RandTown Dumper - Plus/4
RandTown Dumper is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is een adventure spel gemaakt door RoePipi.
Moon over Afghanistan - C64
Moon over Afghanistan is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is de vijfde deelnemer aan de SEUCK 2018 wedstrijd. Het spel is gemaakt door Jari Karjalainen en de muziek is van Richard. In het spel ben je Captain Moon en moet je vechten met de buitenaardse wezens in Afghanistan.
WHDLoad
WHDLoad maakt het mogelijk om Amiga diskette spelletjes vanaf je harde schijf te spelen. Geactualiseerd: Leander (Psygnosis), Thexder (Sierra), Silkworm (Sales Curve), Alien Breed (Team 17), Cosmic Pirate (Palace), Alien Breed (Team 17), Bubble And Squeak (Audiogenic), Alien Breed (Team 17), Pod (Shaun Southern), Z-Out (Advantec/Rainbow Arts), Ruff'n'Tumble (Renegade), Banshee (Core Design), Kick Off 2 (Anco Software), Amazing SpiderMan (Paragon/Oxford Digital/Empire) en Crystal Hammer (reLINE).
Spikes - C64
Spikes is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Majikeyric (code & grafisch), Drumtex (muziek) en Rotteroy (BBS afbeeldingen). Het spel is slechts 4 KByte.

Nog een 4 KByte spel: Dodge.
StuntCarRemake - Amiga
Dit is een AmigaOS 4 versie van Stunt Car Remake, een nieuwe versie van het legendarische spel Stunt Car Racer. Het spel gebruikt MiniGL, Warp3D, SDL, SDL_ttf en OpenAL.
Bintris - C64
Bintris is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Janne Hellsten (code), Iiro Harra (grafisch) en Ari-Pakka Paljakka (muziek). Het spel is een Tetris stijl puzzel spel.
HyperRogue III - AROS
HyperRogue III is een spel voor AROS, ontwikkeld door Zeno Rogue. In het spel moet je alle schatten verzamelen, maar pas op voor de gevaarlijke monsters.
C64games.de
De web pagina c64games.de heeft een update gehad. Je kan er nu 6686 spelletjes vinden op deze web pagina. De nieuwe spelletjes zijn: Arhena the Amazon, Arhena the Amazon Special Edition, Autoturbo 1.0, Gun.Smoke en Last Ninja - All in One.
Trolley Follies - C64
Divarin heeft een nieuw spel ontwikkeld voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt in de programmeertaal Basic en gecompileerd met Blitz. In het spel moet je een karretje over een systeem van rails voortbewegen. Een level editor is ook beschikbaar.
Hexenworld - AROS
Hexenworld is een nieuw spel voor AROS. Het spel is omgezet voor AROS door Szilárd Biró en is een donker fantasie eerste-persoon schiet spel.

Hexen II - AROS
Hyperzap - C64
Hyperzap is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door The Magic Roundabout (code en grafisch). De muziek is gemaakt door Skywave.
The Blood Sword - C64
John Baber heeft een nieuw adventure spel voor de Commodore C64 uitgebracht. Hij heeft ook nog eens 12 andere adventure spellen toegevoegd op dezelfde diskette.
This Place is Death - C64
Stefan Vogt heeft een nieuw adventure spel voor de Commodore C64 gemaakt. In dit spel moet je Olivia Lund helpen op haar interplanetaire exploratie missie.
Electric Warrior - C64
Mo Dernart heeft een nieuw spel gemaakt voor de SEUCK 2018 Compo. In het spel ben je in het jaar 9634 en moet je een oud en heilig relikwie terugkrijgen.
WarMUX - AROS
WarMUX is nieuw spel voor AROS. Het spel is een "turn-based" artillerie spel zoals Worms. Het spel is ontwikkeld door Jean-Christophe Duberga, Laurent Defert Simonneau, Lawrence Azzoug en Matthieu Ferte. Het spel is omgezet naar AROS door bszili.

Nog een nieuw spel voor AROS: Zod.
C64 Endings
De web pagina c64endings.co.uk heeft weer een aantal nieuwe spel einden van Commodore C64 spelletjes toegevoegd. De meest recente spelletjes zijn: Kinetik (Firebird).
Space Pong - Plus/4
Space Pong is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is gemaakt door SVS en is geschreven in Basic. Het programma is gecompileerd met Astrospeed en is bedoeld om te spelen in een emulator met 200% snelheid.

Een video van Space Pong.
Laird's Lair - C128 spellen
Laird's Lair heeft een video gemaakt over het spelen van 30 verschillende spellen voor de Commodore 128 computer.
Magic Blocks - Plus/4 & C128
Magic Blocks is een nieuw spel voor de Commodore C16, C116 en de Plus/4. Het spel is ontwikkeld in de programmeertaal BASIC door RKsoft. Het spel is een doolhof spel met 16 niveaus.

Magic Blocks versie voor de Commodore C128.
Chinese Patience - VIC20
Chinese Patience is een nieuw spel voor de Commodore VIC20, ontwikkeld door Vicist. Het spel is een klassiek kaartspel zoals Klondike. Het spel heeft wel een 16 KB RAM uitbreiding nodig.
Digger - C64
Digger is een spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door lw0000 (code), Uctumi (muziek) en Grass (grafisch). Het spel is gebaseerd op het klassieke spel Digger voor op de PC.
Arhena the Amazon - C64
Arhena the Amazon is een nieuw (SEUCK) spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Alf Yngve (code), Martin Piper (SEUCK Redux) en Richard Bayliss (grafisch en muziek). In het spel moet je Arhena en Arika helpen om de fontein van de jeugd te vinden.
Counterweight Kate C64
Counterweight Kate is een nieuw spel voor de Commodore C64, ontwikkeld door Alexander Martinelle. Op een nacht wordt Kate wakker en ontdekt dat al haar speelgoed tot leven is gekomen. Ze moet nu achter haar speelgoed aan om ze te redden!
Crank Crank Revolution - C64
Crank Crank Revolution is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Lft (code & muziek) en redcrab (grafisch). Dit spel won de Mixed Game Competition tijdens Revision 2018.
C64 Endings
De web pagina c64endings.co.uk heeft weer een aantal nieuwe spel einden van Commodore C64 spelletjes toegevoegd. De meest recente spelletjes zijn: Jewels of Babylon (Interceptor Software), Incredible Shrinking Sphere (Electric Dreams), Heavenbound (Talentebank) en Ghettoblaster (Virgin Games).
Valkyrie 3 - The Nigt Witch - C64
Valkyrie 3 - The Nigt Witch is een nieuw spel (SEUCK) voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Eleanor Burns en de muziek is van Richard. In het spel moet je met je vliegtuig door 6 verschillende zones vliegen, en de vijand uitschakelen. Je kan de luchtschepen verzamelen om extra punten te verkrijgen.
Dan Wood - Tower 57
Dan Wood van kookytech.net heeft een video gemaakt over het nieuwe Amiga spel: Tower 57.
FRGCB
FRGCB (Finnish Retro Game Comparison Blog) is een web pagina die schrijft over retro spelletjes. Maar het verschil is dat deze blog vergelijkingen maakt tussen de verschillende computers zoals de C64, Amiga, MSX, NES, CPC, DOS, etc. De meest recente vergelijkingen zijn: Nebulus (Hewson Consultants, 1987), Frankie Goes To Hollywood (Ocean Software, 1985), Crack Down (Sega, 1989), Zenji (Activision, 1984) en Unique Games! (11).
Diced 64
Diced 64 is een nieuw spel voor de Commodore C64, ontwikkeld door Jiminy en de muziek is gemaakt door 4-Mat. Het spel is een puzzel spel en heeft 25 levels.
Atom Heart - C64
Atom Heart is een nieuw spel (SEUCK) voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Chris Yates (code), Richard (muziek), Mo Dernart (grafisch) en Martin Piper (lader). Je missie is om door The Hive te navigeren en het controle centrum te destabiliseren.
The Last Hugger - C64
The Last Hugger is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Richard. In het spel moet je de mensen verslaan en je eieren beschermen.
Fart Escape - C64
Fart Escape is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Dozznar en de muziek is gemaakt door Cadaver.
Quad Core C64
Quad Core C64 is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Richard en Shine. Het spel is een puzzel spel en er zijn 32 verschillende kleurige uitdagingen.
Hessian v1.2 - C64
Er is een nieuwe versie van het spel Hessian voor de Commodore C64 beschikbaar. In het spel ben je Kim, een beveiligingsbeambte bij Throne Group Science Complex. Na een aanval heb je medische hulp nodig, en wordt je lichaam geüpgraded met nano-bots.
FreeDroidRPG - AROS
FreeDroidRPG is een spel voor AROS. In het spel ben je Tux en moet je de wereld redden van de moordende rebellerende bots die geen genade kennen.
Pets Rescue - Plus/4
Pets Rescue is a nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is een platform spel en heeft 20 levels opgedeeld in 5 werelden. Het spel zit vol met gemene wezens, sprongen, bewegende platformen, munten, geheimen en nog veel meer!
Star Toast - C64
Star Toast is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64, ontwikkeld door Richard Bayliss. In het spel vlieg je met je ruimteschip door de oneindige ruimte en vecht je tegen de buitenaardse wezens.