Digger - C64
Digger is een spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door lw0000 (code), Uctumi (muziek) en Grass (grafisch). Het spel is gebaseerd op het klassieke spel Digger voor op de PC.
Arhena the Amazon - C64
Arhena the Amazon is een nieuw (SEUCK) spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Alf Yngve (code), Martin Piper (SEUCK Redux) en Richard Bayliss (grafisch en muziek). In het spel moet je Arhena en Arika helpen om de fontein van de jeugd te vinden.
Counterweight Kate C64
Counterweight Kate is een nieuw spel voor de Commodore C64, ontwikkeld door Alexander Martinelle. Op een nacht wordt Kate wakker en ontdekt dat al haar speelgoed tot leven is gekomen. Ze moet nu achter haar speelgoed aan om ze te redden!
Crank Crank Revolution - C64
Crank Crank Revolution is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Lft (code & muziek) en redcrab (grafisch). Dit spel won de Mixed Game Competition tijdens Revision 2018.
C64 Endings
De web pagina c64endings.co.uk heeft weer een aantal nieuwe spel einden van Commodore C64 spelletjes toegevoegd. De meest recente spelletjes zijn: Jewels of Babylon (Interceptor Software), Incredible Shrinking Sphere (Electric Dreams), Heavenbound (Talentebank) en Ghettoblaster (Virgin Games).
Valkyrie 3 - The Nigt Witch - C64
Valkyrie 3 - The Nigt Witch is een nieuw spel (SEUCK) voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Eleanor Burns en de muziek is van Richard. In het spel moet je met je vliegtuig door 6 verschillende zones vliegen, en de vijand uitschakelen. Je kan de luchtschepen verzamelen om extra punten te verkrijgen.
Dan Wood - Tower 57
Dan Wood van kookytech.net heeft een video gemaakt over het nieuwe Amiga spel: Tower 57.
FRGCB
FRGCB (Finnish Retro Game Comparison Blog) is een web pagina die schrijft over retro spelletjes. Maar het verschil is dat deze blog vergelijkingen maakt tussen de verschillende computers zoals de C64, Amiga, MSX, NES, CPC, DOS, etc. De meest recente vergelijkingen zijn: Nebulus (Hewson Consultants, 1987), Frankie Goes To Hollywood (Ocean Software, 1985), Crack Down (Sega, 1989), Zenji (Activision, 1984) en Unique Games! (11).
Diced 64
Diced 64 is een nieuw spel voor de Commodore C64, ontwikkeld door Jiminy en de muziek is gemaakt door 4-Mat. Het spel is een puzzel spel en heeft 25 levels.
Atom Heart - C64
Atom Heart is een nieuw spel (SEUCK) voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Chris Yates (code), Richard (muziek), Mo Dernart (grafisch) en Martin Piper (lader). Je missie is om door The Hive te navigeren en het controle centrum te destabiliseren.
The Last Hugger - C64
The Last Hugger is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Richard. In het spel moet je de mensen verslaan en je eieren beschermen.
Fart Escape - C64
Fart Escape is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Dozznar en de muziek is gemaakt door Cadaver.
Quad Core C64
Quad Core C64 is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Richard en Shine. Het spel is een puzzel spel en er zijn 32 verschillende kleurige uitdagingen.
Hessian v1.2 - C64
Er is een nieuwe versie van het spel Hessian voor de Commodore C64 beschikbaar. In het spel ben je Kim, een beveiligingsbeambte bij Throne Group Science Complex. Na een aanval heb je medische hulp nodig, en wordt je lichaam geüpgraded met nano-bots.
FreeDroidRPG - AROS
FreeDroidRPG is een spel voor AROS. In het spel ben je Tux en moet je de wereld redden van de moordende rebellerende bots die geen genade kennen.
Pets Rescue - Plus/4
Pets Rescue is a nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is een platform spel en heeft 20 levels opgedeeld in 5 werelden. Het spel zit vol met gemene wezens, sprongen, bewegende platformen, munten, geheimen en nog veel meer!
Star Toast - C64
Star Toast is een nieuw SEUCK spel voor de Commodore C64, ontwikkeld door Richard Bayliss. In het spel vlieg je met je ruimteschip door de oneindige ruimte en vecht je tegen de buitenaardse wezens.
Dr. Ultra - VIC20
Tokra heeft een nieuw spel uitgebracht voor de Commodore VIC20. In het spel ben je Dr. Ultra en moet je nierstenen verwijderen met je ultrasone-laser. Het spel werd gemaakt in 48 uur tijdens de Global Game Jam 2018.
C64games.de
De web pagina c64games.de heeft een update gehad. Je kan er nu 6686 spelletjes vinden op deze web pagina. De nieuwe spelletjes zijn: Balloon Flight, Das Reich der Toten, Floppy Operator, Jetliner, Mine Cave, Monopoly (Dracula Software), Monopoly (HC), Monopoly (Leisure Genius), Monopoly (Unknown), Monopoly 84, Monopoly CBM-64 (D), Monopoly CBM-64 (N), Monopoly Special, Monopoly v2.2, Mr. L. und der Schatz der Kelten, Mr. Loverboy, Painter (Alberto Facchini), Pullout, Railroad (RadarSoft), Railroad Tycoon, Retaliate (Preview), SOTE - Shadow of the Evil, Space Conquest, Space Crumpets, Squad 1, Sunshine Summer Games, Tetris (MP), The Mage, The Railroad Works, The Wild Bunch, The Working Stone, Uff, Weltreise en World Geography 88.
WHDLoad
WHDLoad maakt het mogelijk om Amiga diskette spelletjes vanaf je harde schijf te spelen. Nieuw: Mega Trax Vol. 1, Royal Music 2, Drums & Pipes, Music Disk, Music Disc Vol. 1 en Royal Music. Geactualiseerd: Cannon Fodder, Apache / Overdrive, Nippon Safes Inc, Dune, 242, Megademo, Global Gladiators, Xenon 2, Impossible Mission 2 en Archipelagos.
Pyrotech - VIC20
Pyrotech is een nieuw spel voor de Commodore VIC20. Het spel is ontwikkeld door FG Soft. In het spel moet je alle items verzamelen en de vijand ontwijken, maar let op de tijd.
Fallout Hacker - C64
Fallout Hacker is een nieuw spel voor de Commodore C64. Dit puzzel spel is ontwikkeld door Warren Marshall.
Manic Miner - VIC20
Kweepa heeft een Commodore VIC20 versie gemaakt van het klassiek Spectrum spel Manic Miner. Je kan het spel spelen op een niet uitgebreide VIC20, en het spel heeft 4 niveaus.
Jake the Snake v3.0 - C64
Fredrikr heeft een nieuwe versie uitgebracht van zijn Basic spel Jake the Snake voor de Commodore C64. In het spel ben je een slang, en je moet alle appels opeten om naar een volgende level te gaan. Wijzigingen in deze versie: Een veel snellere slang.
Exit Plan Z II - VIC20
Exit Plan Z II (Channel Z) is een nieuw spel voor de Commodore VIC20. Het spel is ontwikkeld door R'zo. In het spel moet je de zombies ontwijken, de sleutel pakken en daarna naar de naar de deur lopen om naar een volgend level te gaan.
Wizard - C64
Wizard is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gebaseerd op het Commodore VIC-20 spel Simon. Het spel heeft 6 sleutels, 5 levens en muziek.
C64 Endings
De web pagina c64endings.co.uk heeft weer een aantal nieuwe spel einden van Commodore C64 spelletjes toegevoegd. De meest recente spelletjes zijn: Fiona Rides Out (Interceptor Software), Energy Warrior (Mastertronic) en Darkman (Ocean Software).
Tetris MP - C64
Tetris MP is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door MP Software en de muziek is van fieserWolf en Echo.
Beret - Amiga
Beret is een 2D puzzel-platform spel met daarin de wetenschapper Beret. In het spel moet je Beret helpen om een kwade organisatie te overwinnen. Het spel heeft 21 puzzels, 120 medaillons en een level editor.
Lariad - AROS
Lariad is een jump en shoot platform spel. In het spel moet je een moeras bewoner helpen om iets terug te krijgen wat van hem gestolen is.
Minecave - C64
Retro Game Couch heeft een nieuw spel uitgebracht voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkelt op een echte C64 en is geschreven in BASIC. Het werd gemaakt in een maand tijd.
Gigalomania - AROS
Gigalomania is een Open Source 2D Real Time Strategie spel. Je moet nieuwe technologieën onderzoek en ontwikkelen om je vijand te overwinnen. Je start met stenen en stokken en je kan je ontwikkelen naar kernwapens en ruimte schepen.
C64games.de
De web pagina c64games.de heeft een update gehad. Je kan er nu 6628 spelletjes vinden op deze web pagina. De nieuwe spelletjes zijn: Action Replay v6.0, Archon (G), Blok Copy RX, Draculas Castle, Krymini, Leonardo, Metranaut, Mordons Quest en Pastronaut.
Jake the Snake v2.1 - C64
Fredrikr heeft een nieuwe versie uitgebracht van zijn Basic spel Jake the Snake voor de Commodore C64. In het spel ben je een slang, en je moet alle appels opeten om naar een volgende level te gaan. Wijzigingen in deze versie: Hogere snelheid en sneller draaien.
Iceblox Plus - C64
Iceblox Plus is a nieuw puzzel spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Karl Hörnell.
Interlox - C64
Interlox is een nieuw puzzel spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Cout.
Else we get mad - Amiga
Else we get mad is een nieuw Amiga spel voor 1 of 2 spelers. Het spel is gemaakt door Alex Brown, Jojo073 en Estrayk. Het spel is beschikbaar voor Amiga computers met 1 MB RAM. Er is ook een gelimiteerde versie met een echte diskette en verpakking beschikbaar.
Blok Copy RX - C64
Blok Copy RX is een nieuwe versie van het spel Blok Copy voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door The Magic Roundabout (code en grafisch) en Odie (muziek).
Dungeon of Htam - C64
Dungeon of Htam is een nieuw tekst spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Cout. In het spel kan je goud stukken verzamelen door vragen te beantwoorden.

Nog een tekst spel van Cout: Monster Combat.
C64 Endings
De web pagina c64endings.co.uk heeft weer een aantal nieuwe spel einden van Commodore C64 spelletjes toegevoegd. De meest recente spelletjes zijn: House of Usher (Anirog), Castlevania (Konami) en Barry McGuigan Championship Boxing (Sportsware).
FRGCB
FRGCB (Finnish Retro Game Comparison Blog) is een web pagina die schrijft over retro spelletjes. Maar het verschil is dat deze blog vergelijkingen maakt tussen de verschillende computers zoals de C64, Amiga, MSX, NES, CPC, DOS, etc. De meest recente vergelijkingen zijn: Delta (Thalamus, 1987), Stardust (Bloodhouse, 1993) en Bomberman.
Games That Weren't 64
De GTW64 web pagina heeft een update gehad: Q*Bert's Qubes, New Zealand Story V1, Big Top, Outrun 2, Flock, Traffico, Memo, Take Em Out, Garfield V1, Runner, Molecale, Egy kis kiruccanás, Spellcast, Competition Karate, Alien Garden, Alpha Runner, American Dream, Avant-Garde titles, Commando 88, Drive, Italian pirated games, Kukulcan, Learning and Training Systems software, MicroLeague Sports titles, Monster Maths, Playful Professor - Word Factory, Pontoon, Pop Quiz 85, Secrets of the Magi, Sherwood Forest, Squire, Sword of Sodan, Tangram, The Elysian Fields en een onbekend voetbal spel.
Firefox Boulderdash - Orange Dash
Ben je een beetje moe van het spelen van de originele versie van Boulderdash? Er zijn vele mensen die zelf nieuwe versies maken van Boulderdash. Firefox heeft nu een nieuw spel genaamd "Orange Dash" uitgebracht.
Captain Cloudberry, Helium - C64
Captain Cloudberry - Episode IV: "Helium" is een nieuw spel voor de Commodore C64, gemaakt door de groep Megastyle. Code: Docster en Majikeyric, muziek: Drumtex en Rotteroy, grafisch: FX, Rotteroy, Shine en Sparkler.
WHDLoad
WHDLoad maakt het mogelijk om Amiga diskette spelletjes vanaf je harde schijf te spelen. Nieuw: Read & Rhyme, Kinderama, Curiosity, One to One Match, Decimal Dungeon en Math Wizard. Geactualiseerd: X-Pose, B.A.T. 2, Flimbos Quest, Blastar, Enigma, Impossamole, Risky Woods, Alcatraz en Scooby-Doo.
Genius 2 - Plus4
Genius 2 is een nieuw platform spel voor de Commodore Plus/4, ontwikkeld door Daniele Liverani. In het spel ben je een Europese prins en je zit vast in een droom wereld. Je moet de sleutels vinden om de geheime grotten te openen en de speeltjes te verzamelen.
BlobWars - Metal Blob Solid
BlobWars - Metal Blob Solid is een nieuw spel voor de Amiga, ontwikkeld door Parallel Realities. In het spel ben je een Blob agent genaamd Bob. Je moet proberen zoveel mogelijk MIA's te redden als mogelijk is uit de handen van de slechte buitenaardse dictator Galdov.

Nog een spel van Parallel Realities: The Legend of Edgar.
Hocoslamfy - AROS
Hocoslamfy is een nieuw spel voor AROS, ontwikkeld door Nebuleon Fumika, hi-ban en jxv. Het spel is gebaseerd op Flappy Bird welke is gemaakt door Dong Nguyen. In het spel ben je een bij die tussen bamboe scheuten door moet vliegen.
Dracula's Castle - C64
Dracula's Castle is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door MP Software (code), de muziek is van BAT en het grafische gedeelte is gemaakt door Raffox.
Vault Man 2 v1.1 - C64
Vault Man 2 v1.1 is een spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Iceout. In het spel moet je alle gouden staven verzamelen en bij de deur brengen. Dit is een verbeterede versie van Vault Man 2 die eerder dit jaar werd uitgebracht.